Avoimet kylät Kierrätyssirkus-tapahtuma Arola-Jokelanseudulla

Arola-Jokelanseudulla järjestetään Avoimet Kylät hengessä Kierrätyssirkus- tapahtuma lauantaina 11.6.2022 klo 11-14. Tapahtumapaikkana toimii vanha Arolan Koulu, osoitteessa Arolan kylätie 143, jonka pihamaalle on pystytetty iso sirkusteltta. Teltan uumeniin voi halutessaan pystyttää oman kirppiskojun. Kierrätyssirkuksessa on tarjolla kirppismyyntiä, taimenvaihtoa, metallinkeräyslava sekä akkujenkeräyskontti. Lavat ovat paikalla 9.-13.6. Lisäksi tapahtumassa on kotisammuttimien huoltoa pientä korvausta vastaan ja monenmoista muuta mukavaa. Tapahtumassa on myös kahvila ja myynnissä makeaa ja suolaista sekä sirkusteemaan sopivia herkkuja. Varaa oma ilmainen kirppispaikkasi viimeistään ke 8.6. puh. 0445835748. Myyjillä on oltava omat myyntipöydät tai alustat mukana. Tule sinäkin tapaamaan tuttuja ja viettämään mukavaa päivää yhdessä naapureiden, kyläläisten ja lähialueiden asukkaiden kanssa.

Tapahtuman järjestää Arola-Jokelanseudun kyläyhdistys ry.