Kesäkuun toisena lauantaina kylät kutsuvat sinut jälleen kylään!

Avoimet kylä – päivä järjestetään 10.6.2023 valtakunnallisesti jo yhdeksättä kertaa. Päivän tavoitteena on lisätä kylämatkailua ja kyseisenä päivänä kylät avaavat ovensa järjestäen monipuolista toimintaa.

Arola-Jokelanseudun kylä osallistuu kyläyhdistyksen organisoimana tietenkin myös tapahtumaan lauantaina 10. kesäkuuta. Päivän teemana on Kuntolaatikko – kierros ja Kyläkahvila. Lähde sinäkin kiertämään kylän kuntolaatikoita vaikka pyöräillen tai kävellen. Laatikot sijaitsevat osoitteissa:

  • Mäenpääntie 80
  • Arolan kylätie 143
  • Jussilanmäki 3
  • Sarinkankaantien ja Metsäläntien risteys.

Laatikot tunnistaa Mäntsälän kunnan ns. vanhasta hirvilogosta (sinipohjainen vaakuna). Kerää laatikoista tarroja ja saat kahdesta eri laatikosta kerätystä tarrasta ilmaisen virvokkeen Kyläkahvilasta. Kahvila toimii AJO:n kopilla (os. Nummistentie 800) klo 11-14. Kyläkahvilassa myynnissä myös kahvia ja pullaa. Kun kierrät kuntolaatikoita, merkitse halutessasi nimesi myös laatikossa olevaan vihkoon syksyistä kuntovihkoarvontaa varten.

TERVETULOA MUKAAN! toivottelee Kyläyhdistyksen porukat