Kunnanjohtajan vierailu ja kyläyhdistyksen vuosikokous

Kyläilta ja Arolan-Jokelanseudun kyläyhdistyksen vuosikokous järjestetään 21.3. klo 18 Jokelanseudun kerhotalolla.

Arolan-Jokelanseudun kyläyhdistys ry:n vuosikokous pidetään klo 18 alkaen. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja valitaan kylätoimikuntaan uudet jäsenet erovuoroisten tilalle. Kylätoimikunta kaipaa uusia jäseniä, joten tervetuloa kylän asioista ja yhteisöllisyydestä kiinnostuneet!

Mäntsälän kunnanjohtaja Hannu Laurila on kutsuttu vuosikokouksen jälkeen kyläiltaan  kertomaan ajankohtaisista Mäntsälän asioista ja keskustelemaan kylämme alueen asioista ja tulevaisuuden näkymistä.  Tule tapaamaan ja esittämään kysymyksiä! Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen. Vapaa pääsy.

 

 

Paikka: Jokelanseudun kerhotalo Jussilanmäki 3, 04480 Haarajoki (Mäntsälä)